Csoportos webinar

A csoportost webinart azoknak ajánljuk, akik még nem teljesen biztosak abban, hogyan tudnák alkalmazni a PRODUCTFLOW előnyeit, de szeretnének fejlődni. Nekik hoztuk létre a csoportos, kedvezményes PRODUCTFLOW képzést, ahol a webinar végére mindenkinél elegendő tudás lesz ahhoz, hogy kész legyen az első körös implementációs lépésekre, elindítsa azt a saját projektjén, vagy a cégénél.

Ha egy egész csapatért felelsz, és szeretnéd őket megtanítani az eszközkészlet használatára és közben magatokra szabni a PRODUCTFLOW-t, akkor kérj magatoknak egy privát csoportos webinar kurzust.

Ár: bruttó 222 000 Ft / fő

Időpont: 2020. június 15.

Gyors ismétlés, mi az a PRODUCTFLOW

Egy eszközkészlet, aminek elsajátításával képes leszel megtalálni a rejtőzködő sorokat, feltárni azok gazdasági hatásait, összerakni az ideális mixet és a hétköznapi gyakorlatba átültetni a közgazdaságtani szemléletet némi matematika segítségével. Mindeközben teljes transzparenciát vállalva leszel képes prezentálni az eredményeket és stratégiai, valamint taktikai meglátásokat a vezetőid, vagy befektetőid felé.

Itt tudsz jelentkezni

Ne izgulj, ahol lehet, az átadott tudást hozzáigazítjuk a nálad már felépített és működtetett módszertanokhoz, hogy mindebből minél nagyobb előnyt tudj kovácsolni.